Jan 12, 2015

[concurs] Blackhat/Hacker - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Blackhat/Hacker sunt: Daniel Flore si Adina Chitu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Blackhat/Hacker de noapte, regia Michael Mann, ce pot fi folosite pe data de 18 ianuarie (duminică), ora 17:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Chris Hemsworth, Viola Davis, Tang Wei, Wang Leehom


Plasat în universul cybercriminalității mondiale, HACKER urmărește povestea unui hacker eliberat din închisoare cu condiția să ajute autoritățile americane și chineze să dea de urma unei rețele criminale care amenință cu distrugerea globală de la Chicago la Los Angeles, și de la Hong Kong la Jakarta. Regizat și produs de Michael Mann, thrillerul îi are în rolurile principale pe Chris Hemsworth și Viola Davis, alături de Tang Wei și Wang Leehom. Scenariul le aparține lui Morgan Davis Foehl și Michael Mann.
Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce film i-a adus lui Michael Mann o nominalizare la Oscar, pentru regie, in anul 2000?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 15 ianuarie (joi), la ora 13:30, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!