Jan 13, 2015

[concurs] Taken 3: Teroare in L.A - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Taken 3: Teroare in L.A sunt: Dumitrache Madalina Iuliana si Cristian PCistian.
Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la filmul Taken 3: Teroare in L.A, regia Olivier Megaton, valabile timp de două săptămâni (intervalul luni-joi) din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Liam Neeson revine din 9 ianuarie pe marile ecrane în ultima parte a francizei “Taken”, în rolul fostului agent CIA aflat acum în postura de a-şi demonstra nevinovăţia in „Taken 3: Teroare în L.A.”. Urmărit atât de poliţie cât şi de criminali periculoşi, Bryan Mills (Liam Neeson) va trebui să-şi răzbune familia şi să pună capăt terorii odată pentru totdeauna.

In regia lui Olivier Megaton (Transporter 3, Taken 2), dupa un scenariu semnat de Luc Besson (Lucy, The Family, The Fifth Element, Léon) si Robert Mark Kamen, ultima parte a celebrei serii “Taken” promite mai multa actiune, adrenalina si suspans decat in primele 2 parti.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din “Schindler's List” (1993), cunoscut mai ales din productii de top “The Chronicles of Narnia” (2010), “Clash Of The Titans”(2010), “The Dark Knight Rises” (2012), acest actor revine pentru a treia oara în rolul fostului agent CIA din celebra serie „Taken”. Care este numele acestui actor?

a. Liam Neeson

b. Christian Bale

c. Sam Worthington


Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Taken 3: Teroare în L.A.” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 9 ianuarie 2015.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!


Concursul se va încheia pe data de 19 ianuarie (luni), la ora 12:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!