Nov 11, 2014

[concurs] Northmen - A Viking Saga/Northmen. Saga vikingilor - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula A Viking Saga/Northmen. Saga vikingilor sunt: Anca Mandache si Ichim Dorin Cristian.


Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Northmen - A Viking Saga/Northmen. Saga vikingilor, regia Claudio Fäh, ce pot fi folosite pe data de 16 noiembrie (duminică), ora 18:15, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Tom Hopper, Ryan Kwanten, Ken Duken, Charlie Murphy, James Norton, Ed Skrein, Anatole Taubman și Johan Hegg


Alungați din propria lor țară de propriul lor rege, un grup de vikingi neînfricați o pornesc înspre Britania cu intenția de a prăda și a jefui. Sub comanda neînfricatului lor lider Asbjörn (Tom Hopper), vikingii se îmbarcă într-o misiune extrem de periculoasă, cu scopul de a jefui mânăstirile de comorile cu care să-și răscumpere apoi libertatea. Călătoria le e întreruptă de o furtună violentă, care îi face să naufragieze pe coasta Scoției. Eșuați printre inamici, singura lor șansă de supraviețuire e să ajungă la așezarea daneză Danelaw. Pe drum, vikingii reușesc să o ia prizonieră pe arțăgoasa lady Inghean (Charlie Murphy), fiica regelui Dunchaid (Danny Keogh). Războinicii renegați profită imediat de această oportunitate pentru a cere o răscumpărare uriașă, dar se lovesc de refuzul regelui Dunchaid, un conducător călit în bătălii grele, care strânge împotriva lor o armată formată din cei mai necruțători mercenari, Haita Lupilor, temuți prin tot ținutul pentru ferocitatea lor. 

Din acel moment, vikingii au doar o șansă apărută ca prin minune – un călugăr misterior pe nume Conall (Ryan Kwanten) care îi va ajuta să scape de Haita Lupilor și mai ales de liderii lor sângeroși, Hjorr (Ed Skrein) și Bovarr (Anatole Taubman). Conduși de Conall, vikingii o iau pe singurul drum cu adevărat ferit, Calea Șarpelui, iar călătoria lor se transformă într-o cursă contracronometru, o vânătoare pe viață și pe moarte.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine interpreteaza rolul neînfricatului lider Asbjörn?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 14 noiembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!