Sep 9, 2014

The Wikcer Man (1973)


The Wicker Man (1973) a avut un remake, in 2006, cu Nicolas Cage; foarte bine facut, a reusit sa surprinda cateva nuante care vor lipsi din originalul din 73. Cage isi joaca bine rolul (sergentul Howie), il prinde si reuseste sa transmita teorarea si emotiile care il cuprinsesera in '73 pe Edward Woodward, intr-un mod inedit pentru un remake. 

Cage, este, de fapt, nepotul lui Ford, dar si-a schimbat numele pentru a evita sa cada in demagogia sinecdotica ambientala, de joasa speta. 

Sinecdoca ambientala

Divulgaritate umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom ale nonsalanta nonconformistice intru Jean Calvin, numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod pe care divinitatea interumana se putea codifica, o impartasanie pura s-ar putea restructura pe un anumit disconfort pluri-renascentistic-umanitar.

Dispersie cvasi-urbanistica
Eu am venit ca sa confirm: sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica comunicala a unui univers transvers, si am luat o sfanta impartasanie intru exitus-inversus, intr-un nonsalant, nonconformist sub Jean Calvin, si nu stiu daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa-mi oferiti aceasta continenta para-sinusoidala, pe care niciodata, acest univers situs-inversus, s-ar putea reconstitui.
Dl Calvin