Sep 9, 2014

[concurs] As Above, So Below/Precum in iad, asa si pe pamant - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula As Above, So Below/Precum in iad, asa si pe pamant, valabile pe data de 14 septembrie (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Crina Unguras și Suceveanu Stefan.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul As Above, So Below/Precum in iad, asa si pe pamant, regia John Erick Dowdle, ce pot fi folosite pe data de 14 septembrie (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge, François Civil, Marion Lambert

Pe sub străzile Parisului se întind kilometri întregi de catacombe unde își găsesc odihna eternă prea multe suflete ca să mai poată fi numărate.

O echipă de exploratori se aventurează într-un labirint secret al oaselor și descoperă secretul existenței acestui oraș al morților.

"Precum in iad, asa si pe pamant" este o călătorie în lumea terorii și a nebuniei, o explorare a profunzimilor sufletului omenesc care scoate la suprafață adevărul de care ne temem cu toții: demonii personali sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă pentru a ne bântui.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine interpreteaza rolul exploratoarei Scarlett?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 11 septembrie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!