Sep 11, 2014

[concurs] Into the Storm/In mijlocul furtunii - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

In vederea acordarii premiilor, s-au efectuat 2 extrageri, dupa cum urmeaza:

1. Castigatorul umbrelei personalizate este Vasilescu Cristina.2. Castigătorul unei invitatii duble la pelicula Into the Storm/In mijlocul furtunii, valabila în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza), este Cristina Monica Nicolae.Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în o invitatie dubla la pelicula Into the Storm/In mijlocul furtunii (regia Steven Quale), valabila timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorului, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza) si o umbrela originala personalizata.

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Nimic nu anunta dezastrul. Nu a existat acel calm de dinaintea furtunii. Natura s-a dezlantuit brusc si extrem. Fara precedent, furtuna s-a dovedit a fi cea mai mare din istorie. Si in timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii profesionisti de furtuni si amatorii teribilisti de senzatii tari gonesc spre vortex cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul.

Din 12 septembrie, pregateste-te sa mergi In Mijlocul Furtunii si sa traiesti o experienta unica. In Mijlocul Furtunii, o productie New Line Cinema in asociere cu Village Roadshow Pictures, cu Richard Armitage si Sarah Wayne Callies.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

In filmul "In mijlocul furtunii", actorul principal este cunoscut pentru rolul leader-ului dwarfilor Thorin Oakenshield, din trilogia The Hobbit. Cum il cheama pe acest actor? 

1. Richard Armitage 
2. Bryan Cranston 
3. Martin Freeman

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 17 septembrie (miercuri), la ora 13:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!