Feb 10, 2014

CONCURS ACADEMIA VAMPIRILOR/VAMPIRE ACADEMY - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Academia Vampirilor/Vampire Academy sunt: Teca Andreea și Mihai C-tin.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula Academia Vampirilor/Vampire Academy, regia Mark Waters, ce pot fi folosite pe data de 16 februarie (duminică), ora 18:30,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).
Distributia: Zoey Detuch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Gabriel Byrne, Olga Kurylenko

ACADEMIA VAMPIRILOR este ecranizarea primului volum din seria de romane de imens succes scrise de Richelle Mead, și spune povestea rebelei Rose Hathaway, Dhampir și gardian-învățăcel, și a celei mai bune prietene a ei, Lissa Dragomir, o prințesă Moroi, două adolescente de 17 ani, care se luptă pentru a se proteja una pe cealaltă după ce, fugare fiind, au fost prinse și aduse înapoi la Academia St. Vladimir, un internat secret destinat Moroilor (vampiri pașnici, muritori) și Dhampirilor (gardieni ai Moroilor, jumătate vampiri, jumătate oameni), și unde acum se află în pericol de moarte.

Aruncată înapoi în lumea periculoasă a societății Moroilor, dar și a liceului, Lissa se străduiește să-și facă un renume, în timp ce Rose se antrenează cu mentorul său Dimitri, de care e și îndrăgostită, pentru a deveni gardianul Lissei. Rose e gata să sacrifice orice pentru a o proteja pe Lissa atât de cei din Academie care vor să o exploateze, cât și de Strigoi (vampiri diabolici și nemuritori), care îi vânează pe cei ca ea.  

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine este autorul seriei de romane Academia vampirilor? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 14 februarie (vineri), la ora 13:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!