Nov 25, 2013

CONCURS: DOM HEMINGWAY - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la comedia Dom Hemingway sunt: Gabriela Elena Istrate și Ichim Dorin Cristian.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia DOM HEMINGWAY, regia Richard Shepard, ce pot fi folosite pe data de 1 decembrie (duminică), ora 18:30,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Distributia: JUDE LAW, RICHARD E. GRANT, DEMIAN BICHIR, EMILIA CLARKE şi MĂDĂLINA GHENEA

După ce a stat 12 ani la închisoare pentru că nu a vrut să-şi toarne complicii, faimosul spărăgător de seifuri Dom Hemingway e înapoi pe străzile Londrei, pentru a-şi lua ce i se cuvine... şi încă ceva în plus!

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:
1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol principal i-a adus lui Jude Law o nominalizare la Oscar in anul 2004? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 29 noiembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!