May 15, 2013

CONCURS: STAR TREK IN INTUNERIC/STAR TREK INTO DARKNESS - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!


Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula STAR TREK IN INTUNERIC/STAR TREK INTO DARKNESS sunt: Ioana Raluca Popescu și Ecaterina Moldoveanu. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula STAR TREK IN INTUNERIC/STAR TREK INTO DARKNESS, regia J.J. Abrams, ce pot fi folosite pe data de 19 mai (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Benedict Cumberbatch, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana


În vara lui 2013, J.J. Abrams, regizorul deschizător de drumuri, ne aduce un thriller de acţiune exploziv, care va duce Star Trek... În Întuneric!

Membrii echipajului de pe Enterprise sunt chemaţi să se întoarcă acasă, când descoperă că o forţă de neoprit din interiorul organizaţiei a aruncat în aer flota şi tot ce însemna aceasta, lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.

Având acum o problemă personală care cere rezolvare, căpitanul Kirk începe vânătoarea în zona de război pentru a captura un singur om care s-a transformat într-o armă de distrugere în masă.

Eroii noştri se aruncă într-o luptă supremă pe viaţă şi pe moarte, ca un joc de şah periculos, în care iubirea e pusă la încercare, prietenii de-o viaţă sunt distruse, şi în care trebuie făcute sacrificii pentru singura familie pe care Kirk o mai are în viaţă: echipajul său.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol de televiziune i-a adus lui Benedict Cumberbatch o nominalizare la Globul de Aur in 2013 ? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 17 mai (vineri), la ora 13:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!