May 15, 2013

CONCURS: THE GREAT GATSBY/MARELE GATSBY

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!


Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula THE GREAT GATSBY/MARELE GATSBY sunt: Teca Andreea și Andreea Mihai. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MediaPro Distribution și Cinemateca Trisk te trimit la film!

Premiul constă în două invitații la pelicula THE GREAT GATSBY/MARELE GATSBY, regia Baz Luhrmann (Moulin Rouge!), valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza).

Cu: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki şi legenda filmului indian Amitabh Bachchan.

Cu o imaginaţie unică, scriitorul, producătorul şi regizorul Baz Luhrmann aduce pe marile ecrane o nouă ecranizare spectaculoasă a romanului Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald. Creatorul a realizat propria interpretare vizuală a poveştii clasice, reanimând specificul anilor ’20 într-o manieră nemaivăzută până acum. Leonardo DiCaprio joacă rolul principal în filmul Marele Gatsby care va avea premiera în cinematografele de la noi pe data de 17 mai.

Marele Gatsby îl urmăreşte pe scriitorul în devenire Nick Carraway care ajunge în New York în primăvara anului 1922, o perioadă a moravurilor uşoare, a jazz-ului în vogă, a afacerilor ilegale şi a economiei înfloritoare. Urmărind propriul vis american, Nick se mută lângă un milionar misterios şi petrecăreţ, Jay Gatsby şi foarte aproape de verişoara lui, Daisy şi soţul acesteia, Tom Buchanan. În acest moment, Nick este atras în lumea captivantă a celor foarte bogaţi, cu iluziile, iubirile şi decepţiile lor. Nick devine martor al acestui univers şi începe să construiască povestea unei iubiri imposibile, cu vise incoruptibile şi o tragedie impresionantă care se regăseşte şi în timpurile noastre.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Actorul care il interpreteaza pe Jay Gatsby a fost nominalizat de nenumarate ori la premiile Golden Globe si Oscar, castigand un Golden Globe pentru rolul din Aviatorul. Este celebru pentru rolurile din Titanic, Blood Diamond, Inception sau The Departed. Care este numele actorului?

a) Leonardo DiCaprio

b) Christian Bale

c) Jude Law 


ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 22 mai (miercuri), la ora 14:00, când vor fi anunțați câștigătorii.