Jun 15, 2009

Lock, Stock and Two Smocking Barrels


Rating IMDB: 8.1/10

Filmul asta e Bascalia insasi plus toate neamurile ei adunate. Asa ceva nu ti-e dat in fiecare zi sa vezi, e clara treaba: Guy Ritchie nu se dezminte niciodata!

Neshte flacai, vreo 4 la numar, nu fac ei parte tocmai din societatea cu inalte aspiratii din Londra, dar au intrat intr-un bucluc mai serios decat pot duce: intr-o saptamana, din pamant, din iarba verde, trebuie sa "produca" vreo jumatate de milion de lire sterline. Unul din ei a mizat mai mult decat avea la poker, a pierdut si acuma au o datorie de platit unor persoane cu care nu e bine sa te pui!

Ce urmeaza e o brambureala tare haioasa, astia planuiesc sa fure de la altii care, la randul lor, planuiesc sa fure si tot asa o tinem. Mult umor englezesc, multe rasturnari de situatie, plimba valiza aia cu bani de la o gasca la alta, e tare haios!

Filmul asta aduna nume grele, asa cum ne-a obisnuit Guy Ritchie, incepand cu "Lock Stock" si continuand cu "Snatch". Apare si Sting, in afara de nelipsitul pachet de muschiuleti la purtator Jason Statham. E un film cul, cred ca baietilor in special le-a placut. Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Vinnie Jones completeaza frumos tabloul. Nu sunt eu o anglofila convinsa in materie de filme, dar e ok, e amuzant, merge!