Mar 30, 2015

[concurs] Furious 7/Furios si iute 7 - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Furious 7/Furios si iute 7 sunt: Silviu Ionut Neghina si Venera Padureanu. Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Furious 7/Furios si iute 7, regia James Wan, ce pot fi folosite pe data de 5 aprilie (duminică), ora 16:00, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker, Vin Diesel

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O'Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce personaj interpreteaza Vin Diesel?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 3 aprilie (vineri), la ora 10:30, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!