Jan 26, 2015

[concurs] American Sniper/Lunetistul american - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula American Sniper/Lunetistul american sunt: Luciana Corlan si Bogdan Costea.


Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te invita la film! 

Premiul constă în două invitații duble la filmul American Sniper/Lunetistul american, regia Clint Eastwood, valabile timp de două săptămâni (intervalul luni-joi) din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.
Bradley Cooper revine din 23 ianuarie pe marile ecrane în "Lunetistul American" un film cu 6 şase nominalizări la Oscar, inclusiv pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun actor" (Bradley Cooper) şi "Cel mai bun scenariu adaptat" (Jason Hall). In regia lui Clint Eastwood, premiat de branşă cu a patra nominalizare la premiile Directors Guild of America, dar şi cu premiul pentru "Cel mai bun regizor" din partea National Board of Review, filmul este inspirat din fapte reale si dezvăluie povestea cutremurătoare şi emoţionantă a celui mai eficient lunetist din istoria militara a S.U.A.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

In "Lunetistul American", acest actor nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din "Silver Linings Playbook" si "American Hustle" il interpreteaza pe Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A. El mai este cunoscut si pentru rolul lui Phil din seria "Hangover". Care este numele acestui actor? 

a. Bradley Cooper
b. Christian Bale
c. Zach Galifianakis


Distribuit de Freeman Entertainment, filmul "Lunetistul American" ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 23 ianuarie 2015.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 2 februarie (luni), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!