Dec 2, 2014

[concurs] Nightcrawler/Pradator de noapte - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Nightcrawler/Pradator de noapte sunt: Teca Andreea si Arthur Alexiu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la thrillerul Nightcrawler/Pradator de noapte, regia Dan Gilroy, ce pot fi folosite pe data de 7 decembrie (duminică), la o ora ce va fi comunicata in timp util, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton


În fiecare noapte, în timp ce oraşul doarme, echipe frenetice înarmate cu maşini rapide, camere video scumpe şi radare de poliţie pornesc la vânătoare prin Los Angeles în căutarea unui subiect senzaţional. Aceşti jurnalişti independenţi, cunoscuţi şi sub numele de "prădători de noapte", vânează accidente de maşină, incendii, crime şi orice alt fel de incident pe care îl filmează în speranţa ca apoi să-l vândă televiziunilor locale pentru jurnalele de ştiri. Alergând de la un incident unde e prezentă poliţia la altul, aceştia sunt mânaţi de un calcul simplu care converteşte infracţiunile şi victimele în dolari şi cenţi.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol secundar i-a adus lui Jake Gyllenhaal o nominalizare la Oscar, in anul 2006?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 5 decembrie (vineri), la ora 13:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!