Dec 5, 2014

[concurs] The Judge/Judecatorul - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Judge/Judecatorul sunt: Aura Pirvu si Alina Dumitrache.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  



Cinemateca.eu, Freeman Entertainment si Warner Bros. te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la filmul The Judge/Judecatorul, regia David Dobkin, valabile timp de două săptămâni (intervalul luni-joi) din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures îi aduc pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe prodigioşii actori Robert Downey Jr. şi Robert Duvall în "Judecătorul".

Filmul distribuit în ţară de către Freeman Entertainment îi mai prezintă în rolurile secundare pe la fel de talentaţii Vera Farmiga, Billy Bob Thornton şi Vincent D'Onofrio.

Robert Downey Jr. este Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul şi pregăteşte o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulţi ani în urmă.

Din 5 decembrie, pe marile ecrane, „Judecătorul” va scoate la iveală iţele unui caz complicat, dar şi trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic şi lipsit de conştiinţă.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

In "Judecatorul", acest actor care a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolurile din "Chaplin" si "Tropical Thunder", il interpreteaza pe avocatul Hank Palmer. El este cunoscut pentru rolurile din seria "Iron Man" si "The Avengers". Care este numele acestui actor?

a. Robert Downey, Jr.
b. Chris Hemsworth
c. Chris Evans


Din 5 decembrie, pe marile ecrane, "Judecătorul" va scoate la iveală iţele unui caz complicat, dar şi trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic şi lipsit de conştiinţă.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 12 decembrie (vineri), la ora 15:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!