Nov 14, 2014

[concurs] Magic in the Moonlight/Magie in lumina lunii - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Magic in the Moonlight/Magie in lumina lunii sunt: Florin Ionut Serban si Adriana Narcisa Munteanu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la filmul Magic in the Moonlight/Magie in lumina lunii, regia Woody Allen, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cu: Colin Firth, Emma Stone

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.
2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Castigator a 4 premii Oscar, cunoscut regizor/scenarist mai ales pentru productiile de succes "Midnight in Paris" si "Vicky Cristina Barcelona" revine din 14 noiembrie pe marile ecrane, cu o noua comedie romantica "Magie in lumina lunii". In decorul fabulos oferit de opulenta Riviera franceza a anilor `20, filmul ii aduce in prim plan pe Colin Firth si Emma Stone; el in rolul unui mare magician aflat intr-o continua incercare de a demasca o clarvazatoare pe numele ei Sophie. Care este numele acestui regizor/scenarist?

1. Sean Anders
2. Bobby Farrelly
3. Woody Allen


Din 14 Noiembrie, Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din toata tara, "Magie in lumina lunii", cu Colin Firth si Emma Stone, in rolurile principale.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!


Concursul se va încheia pe data de 20 noiembrie (joi), la ora 13:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!