Nov 5, 2014

[concurs] Interstellar: Calatorind prin univers - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Interstellar: Calatorind prin univers sunt: Maria Bragadireanu si Valentina Paduraru.



Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!

 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu, Freeman Entertainment si Warner Bros. te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la filmul Interstellar: Calatorind prin univers, regia Cristopher Nolan, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Din 7 noiembrie vine in IMAX si pe marile ecrane, “Interstellar: Calatorind Prin Univers” – un film de exceptie, de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “The Dark Knight” si al blockbuster-ului “Inception”.

Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, filmul te duce intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si iti ofera o experinta unica, interstelara.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

“Interstellar: Calatorind prin univers” este regizat de acest apreciat regizor/scenarist/producator. El este cunoscut mai ales pentru trilogia “The Dark Knight” si pentru blockbuster-ul “Inception”. Numiti acest regizor/scenarist/producator.

a) Christopher Nolan

b) David Ayer 
c) Zack Snyder

Nimic nu este imposibil pentru omenire. Accepta provocarea unei calatorii interstelare din 7 noiembrie in IMAX si pe marile ecrane, exploreaza universul necunoscut intr-unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata- “Interstellar: Calatorind prin univers”.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!


Concursul se va încheia pe data de 12 noiembrie (miercuri), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!