Oct 9, 2014

[concurs] The November Man/Nume de Cod: Spionul de noiembrie - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The November Man/Nume de Cod: Spionul de noiembrier sunt: Teca Andreea si Monica Lina.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula The November Man/Nume de Cod: Spionul de noiembrie, regia Roger Donaldson, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

De la regizorul filmelor “The Bank Job” şi “The Recruit”, Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane din 10.10.2014, Nume de cod: Spionul de Noiembrie, un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sunt ridicate la rang de artă.

Peter Devereaux (Pierce Brosnan)
este un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, care în loc să îşi pregătească retragerea discretă din activitate, acceptă o ultimă misiune. Trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Cunoscut pentru rolurile din seria JAMES BOND, revine in forta cu un rol exploziv in action/thriller-ul NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, interpretandu-l pe Peter Devereaux, un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat. Care este numele lui?

1. Daniel Craig 

2. Pierce Brosnan 
3. Sean Connery

Din 10 octombrie, Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din toata tara, NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, cu Pierce Brosnan si Olga Kurylenko in rolurile principale.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 15 octombrie (miercuri), la ora 17:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!