Oct 30, 2014

[concurs] Fury/Furia: eroi anonimi - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Fury/Furia: eroi anonimi sunt: Cristiana Alexandra si Diana Dobrescu.Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula Fury/Furia: eroi anonimi, regia David Ayer, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Din 24 octombrie vine in IMAX si pe marile ecrane din toata tara "Furia: Eroi anonimi", un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman în rolurile principale, distribuit în cinematografele din România de Freeman Entertainment. Wardaddy (Brad Pitt) se află la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Depăşiţi numeric şi cu muniţie insuficientă, misiunea lor este una mortala: sa lupte impotriva unui intreg batalion de soldati nazisti . Oare vor avea sanse de izbanda?

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Cunoscut pentru rolul din "INGLOURIOUS BASTERDS", revine pe marile ecrane intr-un nou action/war movie "FURIA: EROI ANONIMI", interpretandu-l pe Wardaddy, un sergent deja înrăit de experienţa războiului, aflat la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia şi a unui echipaj format din 5 oameni. Care este numele lui?

1. Christoph Waltz
2. Daniel Craig
3. Brad Pitt


Din 24 octombrie, Freeman Entertainment iti aduce in IMAX si pe marile ecrane din toata tara, FURIA: EROI ANONIMI, cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf şi Logan Lerman in rolurile principale.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!


Concursul se va încheia pe data de 5 noiembrie (miercuri), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!