Oct 17, 2014

[concurs] Annabelle - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Annabelle sunt: Alina Dumitrache si Andreea Badea.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!   


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula Annabelle, regia John R. Leonetti, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

V-a îngrozit de-a dreptul în "The Conjuring"/"Trăind printre demoni", însă abia acum începe totul pentru "Annabelle". Annabelle pare a fi cadoul perfect - o papusa de colectie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia, sotia insarcinata nu va fi încântată pentru prea mult timp de papusa primita de la sotul ei.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Filmul "Annabelle" il are ca producator executiv pe acest regizor/scenarist/producator de succes. El este cunoscut mai ales pentru a saptea parte a francizei "Saw", dar si pentru productiile "Insidious" si "The Conjuring". De curand, a regizat "Fast and Furious 7". Care este numele lui?

1. James Wan
2. Peter Safran
3. David Ayer


Mai mult decat o papusa, Annabelle este un suflet blestemat capabil de cele mai crunte acte de cruzime. Vino sa-i afli povestea din 17 octombrie, la cinema.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 23 octombrie (joi), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!