Aug 11, 2014

[concurs] The Purge: Anarchy/Noaptea judecatii: Anarhia - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Purge: Anarchy/Noaptea judecatii: Anarhia, valabile pe data de 17 august (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Marius Burlacu și Ichim Anca.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la animatia The Purge: Anarchy/Noaptea judecatii: Anarhia, regia James DeMonaco, ce pot fi folosite pe data de 17 august (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său. El va ajunge să ajute mai multe persoane să supravieţuiască acestei nopţi când totul este permis.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Numiti un film in care a jucat Frank Grillo.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 14 august (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!