Aug 1, 2014

[concurs] Gardienii Galaxiei - muzica anilor '70 - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorul produselor promotionale marca Guardians of the Galaxy/Gardienii Galaxiei (sapca si breloc) este Cristian Pagu.

Felicitări câștigătorului! Îl mai așteptăm pe la noi!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Despre Peter Quill, autointitulat "Starlord", nu stim mare lucru inca, dar in trailere apare obsesiv melodia din walkmanul sau, "Hooked on a feeling". O sa fie interesant de vazut cum se leaga anii '70 de viitorul indepartat, cum de a supravietuit un walkman cu caseta, cand deja in 2014 copiii n-au auzit de asa ceva...


Filmul „Gardienii Galaxiei”, de la Marvel, este distribuit de Forum Film România si va avea premiera pe 8 august 2014, fiind proiectat în format 2D, 3D si IMAX 3D.

Pana atunci, pentru iubitorii de muzica sau macar pentru cei care inca isi inchipuie ca a existat muzica si inainte de dubstep, avem un concurs propus de Cineforum: "Cele mai tari melodii ale anilor '70".

Ce aveti de facut pentru a intra in concurs:
1. Sa deveniti fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Daca ati dat deja ”like” paginii, puteti trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELASI cont de Facebook cu care ati devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie sa comentati la acest articol mentionand cel putin doua melodii preferate ale anilor '70

ATENTIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Va rog sa postati UN SINGUR comentariu!


Castigatorul va fi tras la sorti pe 8 august si va primi un breloc si o sapca de la Cineforum




Ma jos aveti propunerea noastra pentru cele mai tari melodii ale anilor '70 care ar putea incapea (nu chiar...) intr-o caseta, la care se mai adauga Led Zeppelin, "Stairways to Heaven", care nu e in Deezer: