Aug 4, 2014

[concurs] Escape from Planet Earth/Cum sa evadezi de pe Pamant - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Escape from Planet Earth/Cum sa evadezi de pe Pamant, valabile pe data de 10 august (duminică), la ora 17:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Adriana Narcisa Munteanu și Ichim Dorin Cristian.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la animatia To Escape from Planet Earth/Cum sa evadezi de pe Pamant, regia Cal Brunker, ce pot fi folosite pe data de 10 august (duminică), ora 17:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Pe planeta Baab, Sorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou național pentru populația de extratereștri cu chip albastru. Maestru almisiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reușește să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), șef peste controlul misiunilor de la BASA. Când șefa cea mare dela BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-și pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi frați că s-a primit un SOS de pe o planeta faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary și pornește de îndată într-o nouă misiune care se anunță captivantă. Dar când Scorch se trezește prins în capcana mișelesc întinsă de diabolicul shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary care urăște confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară crește astronomic, Gary e lăsat singur să-și salveze fratele, dar și planeta, și pe soția lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum și pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:



1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine este "vocea" lui Scorch Supernova?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 8 august (joi), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!