Feb 19, 2014

CONCURS POVESTE DE IARNA/WINTER'S TALE - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Poveste de iarna/Winter's Tale sunt: Denisa Oprea și Cristina Ene.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca.eu te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula POVESTE DE IARNA/WINTER'S TALE, regia Akiva Goldsman, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza). Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.
De la New York feeric, cand tropotul cailor strabatea zgomotos strazile lungi si pietruite, iar onoarea era aparata cu pistolul si pana la oraşul modern cu cladiri zgarie-nori, filmul "Poveste de iarna" înfaptuieste miracole dincole de timp si in ciuda impotrivirii fortelor raului. Dupa secole de intuneric, vise despre o iubire neinteleasa si o permanenta lupta cu sine, un barbat isi recupereaza amintirile si descopera incredibilul sau destin.

De Valentine's Day, Warner Bros. ii prezinta pe Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Russell Crowe, Jennifer Connelly, William Hurt si Will Smith in Poveste de Iarna. Un film fantastic in care granitele timpului sunt spulberate. Poveste de Iarna, un film distribuit de MediaPro Distribution.

Mergi la cinema din 14 februarie.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Acest actor, originar din Irlanda, joaca rolul personajului principal Peter Lake in Poveste de Iarna. Recent, a jucat in Saving Mr. Banks si remake-ul Total Recall. Care este numele lui?

1. Tom Hardy
2. Collin Farrell
3. Adam Sandler

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 26 februarie (miercuri), la ora 17:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!