Dec 23, 2013

CONCURS - RONIN: 47 PENTRU RAZBUNARE

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Ronin: 47 pentru razbunare sunt: Andreea Mihai și Florin Gavrila.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula RONIN: 47 RONIN PENTRU RAZBUNARE, regia Carl Rinsch, ce pot fi folosite pe data de 29 decembrie (duminică), ora 17:00,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Distributia: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Ko Shibasaki, Tadanobu Asano și Rinko Kikuchi

Ronin: 47 pentru răzbunare este o aventură epică explozivă care marchează întoarcerea lui Keanu Reeves la filmele de mare anvergură.

După ce un războinic le ucide maestrul și îi declară proscriși, 47 de samurai rămași fără stăpân jură să se răzbune și să-și recâștige onoarea. Goniți din casele lor și răspândiți prin tot ținutul, acești ronini se văd nevoiți să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră, pentru a-și croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrăjitorii și teroare fantasmagorică.
Acest renegat exilat și devenit sclav devine cea mai mortal armă a lor, transformându-se într-un erou care le va da acestor rebeli depășiți numeric de dușman imboldul de a căuta nemurirea.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine il interpreteaza pe Kai? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 27 decembrie (vineri), la ora 13:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!