Jul 10, 2013

CONCURS: PACIFIC RIM/CERCUL DE FOC

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula PACIFIC RIM/CERCUL DE FOC sunt: Luciana Corlan și Ene Maria Claudia.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca Trisk te trimit la film!

Premiul constă în două invitații la pelicula PACIFIC RIM/CERCUL DE FOC, regia Guillermo del Toro, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza). Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. 

Cu: Charlie Hunnam, Idris Elba, Ron Perlman, Charlie Day

Mereu am crezut ca extraterestri ne vor invada din spatiu. Insa au venit din adancurile Pacificului si au crezut ca nu vom face fata atacului. Dar s-au inselat. Pentru a infrunta monstrii, ne-am creat propriii monstri.
Iar cand orasele s-au prabusit, intreaga lume s-a mobilizat.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Cercul de Foc este semnat de apreciatul regizor al filmelor nominalizate la Oscar: Pan's Labyrinth, Hellboy, Hellboy II: The Golden Army si Blade II. Care este numele lui?

1.    Guillermo del Toro;

2.    Darren Aronofsky;
3.    Elia Kazan.


ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 17 iulie (miercuri), la ora 11:30, când vor fi anunțați câștigătorii.