Jun 26, 2013

CONCURS: THE PURGE. NOAPTEA JUDECATII - INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula THE PURGE. NOAPTEA JUDECATII sunt: Ichim Dorin Cristian și Suceveanu Mihai. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula THE PURGE. NOAPTEA JUDECATII, regia James DeMonaco, ce pot fi folosite pe data de 30 iunie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Ethan Hawke, Lena Headey, Rhys Wakefield, Max Burkholder, Adelaide Kane

Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliţia şi nici salvarea nu ar funcţiona, şi totul pentru ca în restul anului să trăieşti liniştit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poţi dezlănţui fiara din tine asupra celui pe care îl urăşti, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător.

Într-o Americă devastată de crime şi cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfăşura fără să fie pedepsită. Poliţia nu va putea fi chemată. Spitalele îşi vor suspenda activitatea. E o noapte în care cetăţenii îşi vor regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiţi. Într-o asemenea noapte copleşită de violenţă, o familie e nevoită să suporte consecinţele deciziei de a lăsa să intre în casa lor un străin vânat ca să fie omorât.

Când un străin pătrunde pe proprietatea bine împrejmuită a lui James Sandin (Ethan Hawke) în noaptea Purificării, se declanşează o serie de evenimente care ameninţă să-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de soţia lui, Mary (Lena Headey), şi de copiii lui să treacă noaptea fără să se transforme în monştrii de care încercaseră până acum să se ascundă.

Regizat de James DeMonaco (scenarist la filmele Assault on Precinct 13 şi The Negotiator), The Purge e produs de Jason Blum, de la compania Blumhouse (Paranormal Activity, Insidious, Sinister), precum şi de Michael Bay, Brad Fuller şi Andrew Form (The Amityville Horror, The Texas Chainsaw Massacre), de la compania Platinum Dunes, şi de Sébastien Kurt Lemercier (Assault on Precinct 13).

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Pentru ce rol secundar a fost nominalizat Ethan Hawke la premiile Oscar din 2002? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 28 iunie (vineri), la ora 11:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!