Apr 2, 2013

CONCURS: GAZDA/THE HOST

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula GAZDA/THE HOST sunt: Eu Spanac și Mihaela Alexandrescu. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca Trisk te trimit la film!

Premiul constă în două invitații la pelicula GAZDA/THE HOST, regia Andrew Niccol, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza).

Cu: Saoirse Ronan, Max Irons şi Jake Abel, William Hurt, Diane Kruger sau Frances Fisher.

După ce a cucerit milioane de tineri din întreaga lume cu seria Amurg, scriitoarea Stephenie Meyer se implică în ecranizarea unui alt bestseller de-al ei, Gazda, un thriller SF despre puterea sentimentelor şi umanitate, adus de MediaPro Distribution, din 29 martie, în cinematografele din toată ţara.

Despre noul ei proiect, Stephenie Meyer a declarat: “Gazda evidenţiază importanţa găsirii unui echilibru în viaţă. Sigur că are romantism, dar aduce în plus o poveste realistă şi mult mai matură, pe lângă elementele science-fiction”.

Conflictul interior în care se găseşte personajul principal a stârnit imediat imaginaţia regizorului Andrew Niccol. “Aproape că e mai uşor să spui ceva despre prezent plasând acţiunea în viitor. E un fel de Cal Troian. Publicul se gândeşte că, fiind un film despre viitor, nu are legatură cu realitatea, apoi îi livrezi un motiv de reflectare”.

Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.

Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) şi unchiul ei, Jeb (William Hurt).

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol interpreteaza Saoirse Ronan in filmul Gazda? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 9 aprilie (marti), la ora 22:20, când vor fi anunțați câștigătorii.