Apr 9, 2013

CONCURS: OBLIVION. PLANETA UITATA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!


Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula OBLIVION. PLANETA UITATA sunt: Ichim Anca și Luciana Corlan. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul de actiune OBLIVION. PLANETA UITATA, regia Joseph Kosinski, ce pot fi folosite pe data de 14 aprilie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau şi Melissa Leo



Regizorul Joseph Krasinski, care a realizat TRON: Legacy, împreună cu producătorul filmului Rise of the Planet of the Apes prezintă OBLIVION. PLANETA UITATĂ.

Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.

Oblivion. Planeta uitată a fost filmat cu rezoluţie 4K în Statele Unite şi Islanda.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este rolul dvs preferat interpretat de Tom Cruise si de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 12 aprilie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!