Mar 19, 2013

CONCURS: VEHICLE 19/CURSA INFERNALA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la filmul de actiune VEHICLE 19/CURSA INFERNALA sunt: Raluca Muntean și Teca Andreea. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul de actiune VEHICLE 19/CURSA INFERNALA, regia Mukunda Michael Dewill, ce pot fi folosite pe data de 24 martie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Paul Walker, Naima McLean, Gys de Villiers

Ajuns într-un oraş străin, un deţinut eliberat pe cauţiune (Paul Walker, franciza Fast and Furious), închiriază fără să ştie o maşină care-l aruncă într-o cursă infernală atunci când descoperă în portbagaj un „pasager” nedorit, o femeie legată de mâini şi de picioare. Pentru că a închiriat maşina care nu trebuia, se trezeşte acum cu toată poliţia pe urmele lui, care vrea cu orice preţ ca femeia din maşină să nu ajungă să depună mărturie într-un caz care implica poliţişti corupţi.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cu rol interpretat de Paul Walker v-a placut si de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 21 martie (joi), la ora 21:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!