Mar 22, 2013

CONCURS: JACK SI URIASII/JACK THE GIANT SLAYER - 3D - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la filmul de actiune JACK SI URIASII/JACK THE GIANT SLAYER sunt: Bogdan Costea și Raluca Uluiteanu. 

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca Trisk te trimit la film!

Premiul constă în două invitații la pelicula JACK ȘI URIAȘII/THE GIANT SLAYER, varianta 3D, regia Bryan Singer, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza).

Cu: Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Ian McShane, John Kassir

Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră.

Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

Pentru a-şi apăra regatul şi a o salva pe prinţesa de care s-a îndrăgostit, Jack va trebui să îi învingă pe neînfricatii uriaşi, despre care auzise doar din legende.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce actor interpretează rolul cavalerului Elmont în filmul Jack și Uriașii? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 29 martie (vineri), la ora 13:45, când vor fi anunțați câștigătorii.