Dec 5, 2012

CONCURS THE MAN WITH THE IRON FISTS - OMUL CU PUMNI DE FIER - INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula THE MAN WITH THE IRON FISTS/OMUL CU PUMNI DE FIER sunt: Lucianna Corla și Emil Calinescu. Ichim Anca nu se poate prezenta in sala de cinematograf si am distribuit invitatia urmatorului extras.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul de acțiune The Man with the Iron Fists/Omul cu pumni de fier, regia RZA, ce pot fi folosite pe data de 9 decembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Russell Crowe, RZA, Lucy Liu, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le, Dave Bautista, Byron Mann, Daniel Wu şi Pam GrierQuentin Tarantino prezintă OMUL CU PUMNI DE FIER, o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu, în viziunea colaboratorilor săi de cursă lungă, RZA şi Eli Roth.

Aflat pentru prima dată în postura de regizor şi protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alături de o distribuţie de vedete internaţionale, în frunte cu Russel Crowe şi Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici şi asasini, precum şi a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să facă front comun pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toţi.

De la sosirea sa în Jungle Village, din China, fierarul oraşului (RZA) a fost forţat de facţiuni tribale radicale să creeze arem de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot, acest străin va reuşi să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană.

Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat, luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.

Combinând secvenţe spectaculoase de arte marţiale aparţinând unor maeştri ai acestui univers cu viziunea sa originală, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a făcut istorie dominând lumea artistică a ultimelor decenii, RZA aduce pe marile ecrane proiectul său cel mai ambiţios, un film care uimeşte prin stilul vizual şi scenele captivante de acţiune.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este filmul dvs. de acțiune preferat și de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 7 decembrie (vineri), la ora 16:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!