Dec 12, 2012

CONCURS ANNA KARENINA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula ANNA KARENINA sunt: Ecaterina Moldoveanu și Raluca Ciobanu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la Anna Karenina, regia Joe Wright, ce pot fi folosite pe data de 16 decembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Domhnall Gleeson, Ruth Wilson, Alicia Vikander, Olivia Williams şi Emily Watson.


Anna Karenina este noua adaptare cinematografică în viziunea îndrăzneaţă şi pasională a regizorului Joe Wright, aclamat pe plan internaţional pentru filme precum Atonement, Pride and Prejudice. Adaptat după romanul lui Lev Tolstoi de către laureatul cu Oscar Tom Stoppard (Shakespeare in Love), filmul marchează a treia colaborare a regizorului cu actriţa Keira Knightley, nominalizată la Oscar, precum şi cu producătorii Tim Bevan, Eric Fellner şi Paul Webster.

Echipa artisică îi mai include pe directorul de imagine Seamus McGarvey (The Avengers), scenografa nominalizată de trei ori la Oscar, Sarah Greenwood (Sherlock Holmes), editoarea Melanie Ann Oliver (Jane Eyre), Ivana Primorac (Hanna), machiaj şi coafuri, compozitorul laureat cu Oscar, Dario Marianelli (Atonement), precum şi creatoarea de costume cu două nominalizări la Oscar, Jacqueline Durran (Pride & Prejudice).

Povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia imperială. Plină de viaşă, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-şi doresc contemporanii săi: este soţia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băieţel, iar statutul său social este unul la care alţii doar pot visa. După ce primeşte o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să vină să-l ajute să-şi salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoştinţă cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofiţer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracţie instantanee care nu poate, şi nici nu va fi ignorată.

La casa Vronski vine în vizită şi cel mai bun prieten al lui Oblonski, Levin (Domhnall Gleeson), un moşier cu o sensibilitate deosebită, care e îndrăgostit de Kitty (Alicia Vikander), sora mai mică a lui Dolly, pe care o cere de soţie, dar Kitty nu are ochi pentru el, ci pentru Vronski. Devastat, Levin se întoarce la moşia lui de la Pokrovskoie, unde se afundă în munca de la fermă. Kitty rămâne şi ea cu inima frântă când, la marele bal, vede că Vronski e îndrăgostit de Anna, care, deşi e femeie măritată, îi întoarce atenţiile tânărului.

Anna încearcă să-şi recapete echilibrul întorcându-se val-vârtej acasă, la St. Petersburg, dar Vronski vine după ea. Încearcă să reia rutina familială, dar gândul la Vronski o tulbură necontenit. Cei doi îşi dau frâu liber sentimentelor şi au o relaţie care va scandaliza înalta societate din St. Petersburg. Karenin se vede pus într-o situaţie inadmisibilă, aşa că e obligat să-i dea un ultimatum soţiei sale.

În încercarea ei de a-şi găsi fericirea, Anna ia decizii care vor sfărâma poleiala unei societăţi obsedate de propria imagine, şi care vor avea consecinţe pe cât de romantice, pe atât de tragice asupra vieţii ei şi a celor din jurul său.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este rolul dvs preferat interpretat de Keira Knightley? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 14 decembrie (vineri), la ora 10:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!