Nov 20, 2012

CONCURS - ARGO - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătoarea unei invitații duble la pelicula Argo este: Andreea Ban.

Felicitări câștigătoarei! O mai așteptăm pe la noi!
----------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și MediaPro Distribution te trimit la film!

Premiul constă într-o invitație dublă la pelicula ARGO, regia Ben Affleck, ce pot fi folosite sâmbătă/duminica (24-25 noiembrie 2012), în cadrul cinematografului Hollywood Multiplex.

Cu: Ben Affleck, Bryan Cranston și John Goodman


Bazat pe evenimente reale, acţiunea are loc în timpul atacului iranian soldat cu luare de ostatici, filmul concentrându-se pe rolul mai puțin cunoscut pe care l-au jucat CIA și Hollywood, informații declasificate la mulți ani după eveniment.

Ben Affleck (câștigător al premiului Oscar pentru filmele “Oraşul” și “Good Will Hunting”) regizează și joacă unul dintre rolurile principale din film. Affleck semnează și producția filmului Argo, alături de Grant Heslov (nominalizat la Oscar pentru “Good Night and Good Luck”) și George Clooney (câștigătorul Oscarului pentru “Syriana”).

Pe 4 noiembrie 1979, când revoluția iraniană atingea punctul său critic, militanții atacă ambasada americană din Teheran, luând 52 de americani ostatici. În mijlocul acestui haos, șase americani reușesc să scape și să se ascundă în casa ambasadorului canadian, Ken Taylor. Realizând că este doar e chestiune de timp până cei șase vor fi găsiți și cel mai probabil uciși, atât guvernul american, cât și cel canadian, roagă CIA să intervină. Agenţia apelează la specialistul de top în “recuperări”, Tony Mendez, cerându-i să vină cu un plan ca să îi scoată în siguranță pe cei şase din țară. Un plan cu adevărat incredibil, parcă rupt din filme.

Argo îi mai aduce în rolurile principale pe Bryan Cranston (Breaking Bad), Alan Arkin (câștigătorul premiului Oscar pentru Little Miss Sunshine) și John Goodman (Trouble with the curve). Distribuția îi mai cuprinde și pe Victor Garber, Tate Donovan, Clea Duvall, Scoot McNairy, Rory Cochrane, Christopher Denham, Kerry Bishe, Kyle Chandler și Chris Messina.

Scenariul este semnat de Chris Terrio, după o selecție din “The Master of Disguise”, de Antonio J. Mendez, și după articolul “Marea evadare”, din revista Wired, scris de Joshuah Bearman. Producători executivi sunt David Klawans, Nina Wolarsky, Chris Brigham, Chay Carter, Graham King și Tim Headington, iar scaunul co-producătorului a fost ocupat de Amy Herman.

Echipa din spatele camerelor de filmat îi include pe Rodgrigo Prieto, director de imagine (Brokeback Mountain), Sharon Seymour, designer (Oraşul), Willian Goldenberg, editor (Seabiscuit, The Insider), Jacqueline West, costumieră (The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button). Muzica este compusă de Alexandre Desplat (The King’s Speech, The Queen), nominalizat de patru ori la Oscar. Filmările la Argo s-au realizat în Los Angeles, Washington și Istanbul.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:
1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol interpretat de Ben Affleck v-a impresionat și de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 23 noiembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.