Oct 29, 2012

CONCURS - LOVE IS ALL YOU NEED - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la comedia romantica Love Is All You Need sunt: Emil Calinescu și Constantin Malaescu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Premiul constă în 2 invitații duble la comedia romantică Love Is All You Need, regia Susanne Bier, ce pot fi folosite pe data de 4 noiembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm

TE IUBESC ORICUM
este noul film al laureatei cu Oscar, Susanne Bier, o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm, al cărei scenariu e scris de Bier împreună cu Anders Thomas Jensen.

Philip (Brosnan), un englez care trăieşte în Danemarca, este un văduv singuratic şi tată al unei fete care tocmai urmează să se mărite. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie şi care tocmai a fost părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

TE IUBESC ORICUM este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieţii, umor şi personaje delicate, preparat cu căldură umană şi afecţiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră, o comedie romantică despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe cu viaţa ta.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:



1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce peliculă regizată de Susanne Bier a câștigat Oscarul în 2011, la secțiunea ”Cel mai bun film străin”? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 2 noiembrie (vineri), la ora 09:45, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!