May 22, 2012

Premiere in cinematografe - 25 mai 2012

25 mai 2012: 2 premiere sau antipozii trăirilor: pe una o aștept cu sufletul la gură, iar cealaltă nu mă intereseaza absolut deloc.

Men in Black III/Bărbaţi în negru 3 (25 mai 2012)

Regia: Barry Sonnenfeld
Cu: Will Smith, Tommy Lee Jones
Gen film: Acţiune, Comedie, SF

În Bărbaţi în negru 3, agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) se întorc… în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le-a împărtășit niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acţionează în echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-şi salva partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.





StreetDance 2/Dansul străzii 2 (25 mai 2012)

Regia: Max Giwa
Cu: Tom Conti
Gen film: Dramă, Muzical, Romantic

Ash, un dansator deosebit de talentat, decide să plece la Paris pentru a-şi cunoaşte idolii, renumita trupă Invincibilii. Spre ghinionul său, momentul întâlnirii nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi este luat peste picior într-un mod brutal de membrii trupei. Debusolat, Ash îi cunoaşte la scurt timp pe Eddie şi pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a cărei frumuseţe îi răpeşte inima. Negăsind altă soluţie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneţ şi alături de Eddie cutreiera Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă. Astfel ar avea şi şansa de a-şi lua revanşa faţă de Invincibilii, iar Eva îi va fi mereu aproape.