May 7, 2012

Premiere in cinematografe - 11 mai 2012

Safe / În siguranţă (11 mai 2012
Regia: Boaz Yakin
Cu: Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White
Gen film: Acțiune, Crimă, Thriller

6.8 rating actual IMDB, 55 Metascore, iar Tomatometrul indică 54%. Acțiune, multă chelfăneală și alergătură, împușcături din plin și sper ca domnul Statham să-și dezvelească măcar puțin mușchii! Dacă vă înteresează ce zic criticii, vă puteți informa aici.

După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia şi o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezeşti şi poliţiştii corupţi.





Friends with Kids / Prieteni cu copii (11 mai 2012)
Regia: Jennifer Westfeldt
Cu: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox
Gen film: Comedie

Prieteni cu copii este o comedie îndrăzneață și amară, în ansamblu, despre un cerc de prieteni apropiați ajunși la acel moment în viaţă în care apar copiii şi totul se schimbă. Ultimii doi rămași necăsătoriți din grup observă efectul pe care îl au copiii asupra relațiilor prietenilor lor și se întreabă dacă există o cale mai bună. Ei decid să aibă un copil împreună, dar să se întâlnească și cu alte persoane. Apar râsete în hohote, dar și neaşteptate adevăruri emoţionale, pe măsură ce acest "experiment" neconvențional îi determină pe toți cei din grup să pună la îndoială noțiunile de prietenie, familie şi, în cele din urmă, de dragoste adevărată.





S-a furat mireasa (11 mai 2012)
Regia: Jesús del Cerro
Cu: Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa
Gen film: Comedie

S-a furat Mireasa este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.