Feb 16, 2015

[concurs] The Woman in Black 2: Angel of Death/Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Woman in Black 2: Angel of Death/Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii sunt: Maria Bragadireanu si Ionela Cimpoesu. Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te invita la film! 

Premiul constă în două invitații duble la filmul The Woman in Black 2: Angel of Death/Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii, regia Tom Harper, valabile timp de două săptămâni (intervalul luni-joi) din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti). 

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

In urma cu 40 de ani, la Eel Marsh House a fost dezvaluit secretul ei intunecat. De atunci, in conacul din tinutul mlastinos, sumbru si izolat, pare ca nu mai locuieste nimeni. Insa ea nu a plecat de fapt niciodata. Prezenta ei malefica se simte in fiecare colt al casei, in fiecare adiere, in fiecare privire fugara. Si, curand, raul se va dezlantui din nou.

Pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

In ce data va fi lansat in cinematografele din Romania filmul Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii?

1. 14 martie
2. 20 februarie
3. 3 aprilie


Femeia in negru nu iarta niciodata. Femeia in negru nu pleaca niciodata. Si nu te va lasa nici pe tine sa pleci… Lasa-te atras intr-un joc terifiant in Femeia in Negru 2: Ingerul Mortii, un film distribuit de Freeman Entertainment, din 20 februarie doar la cinema.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 20 februarie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!