Feb 6, 2015

[concurs] Jupiter Ascending/Ascensiunea lui Jupiter - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Jupiter Ascending/Ascensiunea lui Jupiter sunt: Miha Mandru si Dumitrache Madalina Iuliana. Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te invita la film! 

Premiul constă în două invitații duble la filmul Jupiter Ascending/Ascensiunea lui Jupiter, regia Andy Wachowski si Lana Wachowski, valabile timp de două săptămâni (intervalul luni-joi) din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

S-a nascut sub cerul noptii si astrele au stiut ca ii este predestinata maretia. Ea insasi a crezut mereu in steaua ei norocoasa. Dar realitatea cruda ii amintea la fel de des ca este o simpla menajera. Asta pana intr-o zi, cand totul se schimba si la picioare i se asterne intreg universul. Numele ei este Jupiter. Si batalia pentru lumea noastra incepe cu ea.

Pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Ascensiunea lui Jupiter este primul Sci-Fi original semnat de regizorii Lana si Andy Wachowski de la trilogia care a definit un nou gen. Care este titlul primului film din trilogie?

1. Matrix
2. Atlasul Norilor
3. V de la Vendetta


Vino la cinema din 6 februarie sa vezi primul film SF original al fratilor Wachowski de la trilogia Matrix incoace. Ascensiunea lui Jupiter, cu Mila Kunis si Channing Tatum, un spectacol cinematografic complet, un festin vizual condimentat cu actiune de proportii epice. Porneste intr-o aventura grandioasa care depaseste orice imaginatie. Vizioneaza-l din 6 februarie in 3D si IMAX 3D.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 13 februarie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!