Feb 2, 2015

[concurs] Boyhood. 12 ani de copilarie - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Boyhood. 12 ani de copilarie sunt: Valentina Paduraru si Adriana Narcisa Munteanu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Boyhood. 12 ani de copilarie, regia Richard Linklater, ce pot fi folosite pe data de 8 februarie (duminică), ora 15:45, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke 

Boyhood. 12 ani de copilarie este o dramă de ficțiune realizată cu aceiași actori pe parcursul a 12 ani, din 2002 în 2013, și care ne poartă într-o călătorie pe cât de spectaculoasă, pe atât de intimă, printre experiențele copilăriei, despărțirile, traumele și bucuriile unei familii pe măsură ce trece timpul.

Filmul îl urmărește pe Mason (Ellar Coltrane), de la șase ani la 18 ani, printr-un vârtej de schimbări familiale, de mutări, controverse, căsătorii zdruncinate, recăsătoriri, schimbare de școli, prime iubiri, iubiri pierdute, vremuri bune, vremuri mai puțin bune, într-un mix constant de dezamăgiri și umiri. Dar efectele acestor evenimente nu pot fi prevăzute, pentru că un moment se întrepătrunde cu cel care-i urmează, transformându-se într-o experiență profund personală a întâmplărilor care ne modelează pe măsură ce creștem, formând natura mereu schimbătoare a vieților noastre. Povestea începe cum haosul care se instaurează în viața lui Mason, un băiat care visează cu ochii deschiși: Olivia (Patricia Arquette), mama lui, decide să-I mute pe el și pe sora lui mai mare, Samantha (Lorelei Linklater), la Huston, tocmai când tatăl lor mai mult absent, Mason Senior (Ethan Hawke), se întoarce din Alaska ca să facă din nou parte din lumea lor. Astfel începe fluxul non-stop al vieții lui, dar, prin tot vârtejul de părinți, părinți vitregi, bunici, profesori și șefi, pericole, dorințe și pasiuni creative, Mason reușește să-și păstreze drumul propriu.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cate nominalizari la premiile Oscar a primit filmul Boyhood in acest an?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 5 februarie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!