Jan 19, 2015

[concurs] Unbroken/De neinvins - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Unbroken/De neinvins sunt: Laurentiu Tudor si Claudia-Ioana Vasile.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Unbroken/De neinvins, regia Angelina Jolie, ce pot fi folosite pe data de 25 ianuarie (duminică), ora 17:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Finn Wittrock, John Magaro, Alex Russell, Miyavi

Angelina Jolie, laureată cu Oscar, este regizoarea și producătoarea dramei DE NEÎNVINS, care urmărește viața incredibilă a sportivului olimpic și eroului de război Louis “Louie” Zamperini (Jack O’Connell) care, alături de alți doi colegi de echipă a supraviețuit timp de 47 de zile pe o plută după ce li s-a prăbușit avionul în cel de-al doilea război mondial, pentru ca apoi să fie capturați de o navă japoneză și închiși într-un lagăr de concentrare pentru prizonieri.
Adaptat după romanul “Seabiscuit: An American Legend”, scris de Laura Hillenbrand, care a avut un succes imens, DE NEÎNVINS aduce pe marele ecran povestea adevărată incredibilă și emoționantă despre forța de rezistență a spiritului uman.

Alături de O’Connell îi regăsim pe Domhnall Gleeson și Finn Wittrock în rolurile lui Phil și Mac, cei doi aviatori împreună cu care Zamperini a îndurat acele săptămâni în derivă în largul Pacificului, dar și pe Garrett Hedlund și John Magaro în rolurile camarazilor lor de lagăr, cu care aceștia formează o legătură de adevărată prietenie, și pe Alex Russel în rolul lui Pete, fratele lui Zamperini, și pe Miyavi, actor japonez aflat la debutul într-un film de limbă engleză, în rolul nemilosului gardian din lagăr căruia prizonierii îi spuneau “The Bird.”

Filmul e produs de Angelina Jolie alături de Matthew Baer (City by the Sea), Erwin Stoff (The Day the Earth Stood Still) și Clayton Townsend (This Is 40). Echipa din spatele camerelor de filmat e condusă de directorul de imagine Roger Deakins (Skyfall), care are în porofoliu 10 nominalizări la Oscar. Scenariul e scris de Joel și Ethan Coen (No Country for Old Men), laureați cu Oscar, după versiuni anterioare care le aparțin lui William Nicholson (Les Misérables) și Richard LaGravenese (serialul HBO Behind the Candelabra).

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol secundar i-a adus Angelinei Jolie un premiu Oscar in anul 2000?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 22 ianuarie (joi), la ora 13:30, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!