Nov 27, 2014

[concurs] Horrible Bosses 2/Sefi de cosmar 2 - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Horrible Bosses 2/Sefi de cosmar 2 sunt: Stan Diana si Nigel Iosif.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Freeman Entertainment te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la filmul Horrible Bosses 2/Sefi de cosmar 2, regia Sean Anders, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza, Bucuresti).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Continuarea comediei fenomen din 2011, “Şefi de coşmar 2” revine oficial pe marile ecrane din 28 noiembrie.

De fiecare data cand apar ei în peisaj, lucrurile o iau razna. Din 28 noiembrie însă “Şefi de Coşmar 2” devine cea mai tare comedie a anului. Jason Bateman, Charlie Day şi Jason Sudeikis fac echipă cu Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine şi Christoph Waltz pe marile ecrane în “Şefi de Coşmar 2”.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

In Sefi de Cosmar 2, aceasta actrita isi reia rolul ca Dr. Julia Harris. Ea este cunoscuta mai ales pentru activitatea sa din televiziune ca si Rachel Green din serialul de succes “Friends”. De curand, ea a jucat si in comediile “We’re The Millers” si “Just Go With It”. Care este numele acestei actrite?

1. Jennifer Aniston

2. Kate Hudson 
3. Drew Barrymore

Din 28 Noiembrie, Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din toata tara cea mai tare comedie a anului “Sefi de Cosmar 2”.

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 5 decembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!