Oct 21, 2014

[concurs] Serena - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Serena, valabile pe data de 26 octombrie (duminică), ora 17:15, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Maria Bragadireanu și Teca Andreea.



Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul Serena, regia Susanne Bier, ce pot fi folosite pe data de 26 octombrie (duminică), ora 17:15, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu, Rhs Ifans, Toby Jones, Sam Reid

În timpul Marii Depresii, George Pemberton (Bradley Cooper) se instalează împreună cu soția sa, Serena (Jennifer Lawrence), în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel (Ana Ularu), și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol principal i-a adus lui Jennifer Lawrence premiul Oscar, in anul 2013?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 23 octombrie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!