Oct 28, 2014

[concurs] The Boxtrolls/Boxtroli - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Boxtrolls/Boxtroli, valabile pe data de 2 noiembrie (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Ichim Dorin Cristian și Raluca Ciobanu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la animatia The Boxtrolls/Boxtroli, regia Anthony Stacchi si Graham Annable, ce pot fi folosite pe data de 2 noiembrie (duminică), ora 18:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Voci: Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Ben Kingsley, Simon Pegg, Richard Ayoade, Nick Frost, Jared Harris, Tracy Morgan


BOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

Boxtrolii au crescut un băiețel orfan, OUȚ (voce originală: Isaac Hempstead-Wright, voce dublaj română: Cristi Neacșu) încă de când era un bebeluș, ca pe unul de-al lor. Distracția lor preferată e să scormonească prin lucrurile aruncate de oameni, în general mașinării stricate, și să ia cu ei ce li se pare mai interesant, pentru a le repara sau modifica după cum doresc.

Pentru că tot orașul e convins că Boxtrolii sunt niște dăunători periculoși, mai-marii din înalta societate îl tocmesc pe Archibald Snatcher (voce originală: Sir Ben Kingsley, voce dublaj română: Petre Lupu), un ticălos cu două fețe, să îi eradicheze. Convins că așa își va croi drum spre nobilimea din Podu-Brânzei, acesta începe un atac fără amploare împotriva nevinovatelor creaturi. În fața pericolului exterminării, Boxtrolii au un singur aliat care poate crea o punte între lumea lor subterană, și cea a oamenilor – Ouț, care, împreună cu noua lui prietenă, Winnie (voce originală: Elle Fanning, voce dublaj română: Cătălina Chirțan) vor putea aduce o schimbare în orașul obsedat de brânză, dar și de răzbunare.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine este "vocea"originala a lui Archibald Snatcher?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 31 octombrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!