Sep 3, 2014

[concurs] The Giver/Darul lui Jonas - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Giver/Darul lui Jonas, valabile pe data de 7 septembrie (duminică), ora 17:45, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Crina Unguras și Florin Ionut Serban.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!


Premiul constă în 2 invitații duble la filmul The Giver/Darul lui Jonas, regia Phillip Noyce, ce pot fi folosite pe data de 7 septembrie (duminică), ora 17:45, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jeff Bridges, Brenton Thwaites, Meryl Streep, Alexander Skarsgård, Katie Holmes

Darul lui Jonas e centrat pe povestea lui Jonas (Brenton Thwaites), un tânăr care trăiește într-o lume aparent ideală, fără culoare, în care toată lumea pare fericită și mulțumită. Odată ce începe să-și petreacă timpul alături de Dăruitor (Jeff Bridges), care e singurul păstrător al tuturor amintirilor comunității, Jonas începe să descopere adevărurile întunecate și mortale din trecutul acesteia. Această putere, a cunoașterii, îl face să descopere faptul că miza e una mult ma mare decât își imagina, și că cei pe la care ține cel mai mult sunt în pericol de moarte. Jonas trebuie acum să evadeze din lumea aceasta pentru a-I proteja pe toți, o întreprindere căruia nimănui nu-i reușise înainte.

Darul lui Jonas e bazat pe romanul omonim al lui Lois Lowry, câștigător al Medaliei Newbery în 1994, vândut în mai mult de 10 milioane de copii în toată lumea, și lansat în România de editura Art.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol principal i-a adus premiul Oscar lui Jeff Bridges in 2010?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 4 septembrie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!