Aug 20, 2014

[concurs] Step Up All In/Dansul Dragostei 5: Batalia starurilor - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Step Up All In/Dansul Dragostei 5: Batalia starurilor sunt: Mihai C-tin si Nicola Mary.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Media Pro Distribution te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula Step Up All In/Dansul Dragostei 5: Batalia starurilor, regia Trish Sie, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Pregateste-te pentru intalnirea cu cei mai tari dansatori din seria Dansul Dragostei! Personajele tale preferate se intorc pe marile ecrane, in cea de-a 5 parte din celebra franciza. E timpul sa te bucuri din nou de dansuri uimitoare, muzică bună si multa pasiune, totul in decorul stralucitorului Las Vegas. Cea mai mare competitie de dans incepe acum!

MediaPro Distribution prezintă, din 22 august, pe marile ecrane DANSUL DRAGOSTEI: BĂTĂLIA STARURILOR 3D, cea mai nouă şi provocatoare înfruntare de pe ringul de dans. Vino la cinema din 22 august!

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

A cata parte din celebra serie Dansul Dragostei /Step Up este Dansul Dragostei: BATALIA STARURILOR?

1. A 5-a

2. A 4-a

3. A 3-a


ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 28 august (joi), la ora 10:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!