Aug 14, 2014

[concurs] The Hundred-Foot Journey/Razboi in bucatarie - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula The Hundred-Foot Journey/Razboi in bucatarie sunt: Daniel Flore si Ichim Dorin Cristian.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca.eu si Media Pro Distribution te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula The Hundred-Foot Journey/Razboi in bucatarie, regia Lasse Hallström, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza).

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Pentru Madame Mallory (Helen Mirren), viata la carma restaurantului sau de 5 stele era stricta, ordonata si linistita. Pana cand un mic restaurant indian, zgomotos si colorat, se deschide vis-à-vis.

Si astfel, incepe amuzantul si deliciosul razboi dintre un chef sofisticat si un bucatar pasionat, dintre doua lumi pe cat de diferite, pe atat de asemanatoare in ceea ce priveste pasiunea si ambitia.

Nu-i rata pe Helen Mirren si Om Puri in RAZBOI IN BUCATARIE, o comedie de la regizorul filmului Chocolat si producatorii Steven Spielberg si Oprah Winfrey, bazata pe un bestseller international. Vino sa vezi filmul care iti aduce umor, emotie si… o pofta nebuna de mancare. O comedie distribuita de MediaPro Distribution. Din 15 august numai la cinema.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Ce actrita premiata cu Oscar o interpreteaza pe Madame Mallory in filmul RAZBOI IN BUCATARIE?

1. Helen Mirren

2. Michelle Pfeiffer

3. Juliette Binoche


ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 20 august (miercuri), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!