Jul 29, 2014

CONCURS: LUCY - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Lucy, valabile pe data de 3 august (duminică), la ora 17:30, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Denisa Manisor și Alex Mihai Dragomir.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula Lucy, regia Luc Besson, ce pot fi folosite pe data de 3 august (duminică), la o ora ce va fi anuntata in timp util, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Distributia: Scarlett Johansson și Morgan Freeman

Incepând cu NIKITA și LEON, și până la AL CINCILEA ELEMENT, scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului.
Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în LUCY, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.

Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce film i-a adus lui Morgan Freeman un premiu Oscar, sectiunea cel mai actor intr-un rol secundar, in anul 2005?

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 31 iulie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!