Jul 8, 2014

CONCURS: CUBAN FURY/CUCERESTE-O CU SALSA - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Cuban Fury/Cucereste-o cu salsa, valabile pe data de 13 iulie (duminică)la o ora 18:00,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Luciana Corlan și Smarandache Daniella.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula Cuban Fury/Cucereste-o cu salsa, regia James Griffiths, ce pot fi folosite pe data de 13 iulie (duminică), ora 18:00,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).


Distributia: NICK FROST, RASHIDA JONES, CHRIS O’DOWD, OLIVIA COLMAN, KAYVAN NOVAK, RORY KINNEAR, ALEXANDRA ROACH și IAN McSHANE

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett și are foc la călcâie și lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-și piardă încrederea în sine și-i deturnează viața pe alte căi.

25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum iești din formă, singur și neiubit de nimeni și bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), șefa lui deșteaptă, amuzantă și extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-și pună sub semnul întrebării existența plicticoasă și lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar și pentru că Drew (Chris O’Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândește să renunțe. Oare vor reuși sora lui loială (Olivia Colman), împreună cu mentorul său din copilărie în materie de salsa (Ian McShane) și cu noul său amic amator de salsa (Kayvan Novak) să dezlănțuie bestia și să-și recapete pasiunea pierdută și s-o cucerească pe care care poate fi dragostea vieții lui?

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:



1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cine il interpreteaza pe Bruce Garret in Cuban Fury? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 10 iulie (joi), la ora 15:00, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!