Jun 30, 2014

CONCURS: THIRD PERSON/DRAGOSTE LA PERSOANA A TREIA - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Third Person/Condamnat sa ucida, valabile pe data de 6 iulie (duminică)la o ora 17:30,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București) sunt: Suceveanu Stefan și Anca Mandache.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  



---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cinemateca. O mana de ganduri și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la pelicula Third Person/Dragoste la persoana a treia, regia Paul haggis, ce pot fi folosite pe data de 6 iulie (duminică)la o ora 17:30,  în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Distributia: Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco, Kim Basinger

Realizat de Haggis după un scenariu propriu, filmul este amplasat la Paris, New York și Roma și urmărește poveștile a trei cupluri aflate într-un moment de criză.

MICHAEL (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pullitzer care s-a izolat într-o cameră de hotel din Paris pentru a-și termina cel mai recent roman. Și-a părăsit de curând soția, ELAINE (Kim Basinger), și are o relație furtunoasă cu o scriitoare tânără și ambițioasă, ANNA (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite în viață.

În paralel, SCOTT (Adrien Brody), un om de afaceri din America destul de dubios, se află în Italia pentru a fura schițe de la case de modă. Scott urăște tot ce e italian și caută un loc decent unde să mănânce când o întâlnește pe MONIKA (Moran Atias), o țigancă uluitor de frumoasă, care se pregătește să-ți recapete fiica răpită de interlopi, când un hoț îi fură toți banii de recompensă pe care îi strânsese. Scott se simte obligat s-o ajute și pornește împreună cu Ann înspre un orășel periculos din sudul Italiei, unde începe să-și dea seama, încetul cu încetul, că s-ar putea să fie victima unei înșelătorii elaborate.

JULIA (Mila Kunis), o fostă actriță de seriale TV, e prinsă în lupta pentru încredințarea fiului ei de 6 ani cu fostul său soț, RICK (James Franco), un artist faimos din New York. Pentru că nu mai primește niciun suport financiar, iar cheltuielile de judecată sunt imense, Julia e nevoită să accept să lucreze ca menajeră într-un hotel luxos unde înainte fusese clientă fidelă. Avocata Juliei, THERESA (Maria Bello) reușește să-i asigure o ultimă șansă de a face juriul să se răzgândească și să-i permită să-și vadă fiul.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce film i-a adus lui Liam Neeson o nominalizare la Oscar, sectiunea cel mai actor intr-un rol principal, in anul 1994? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 3 iulie (joi), la ora 16:45, când vor fi anunțați câștigătorii pe pagina noastra de Facebook.

MULT SUCCES!